Bohém JazzMagazin

Bohém JazzMagazin

Magyarország egyetlen klasszikus jazz szaklapja

megjelenik minden páros hónap közepén

 

A Bohém JazzMagazin exkluzív szaklap, kiadója a Kecskeméti Jazz Alapítvány, felelős szerkesztője dr. Ittzés Tamás a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. Ugyan a Bohémek kezdeményezéséről van szó, a magazin nem zenekari kiadvány: a kéthavilap kifejezetten a laikusoknak, jazzkedvelőknek szól szakmai, de közérdeklődésre számot tartó témákról, közérthető stílusban.

 

A Bohém JazzMagazin állandó szerzői szinte teljesen lefedik a magyarországi klasszikus jazz palettát, képviselve a különböző irányzatokat és a legjelentősebb zenekarok nagy részét is. Mindegyiküknek volt már a múltban közvetlenebb kapcsolata a Bohémekkel, de a többség tőlük teljesen függetlenül tevékenykedik. A szerzőkről a bal oldali menüpontban olvashat bővebben, itt megtalálja cikkeiket is.

 

A Bohém Jazzmagazin ingyenesen teljes terjedelmében csak a Kecskeméti Jazz Alapítvány kiemelt támogatói, a Bohém VIP-tagság részére elérhető, elektronikus formában. A lapszámok a bal oldali Bohém JazzMagazin menüpontra kattintva dátum szerint tölthetők le elektronikus, PDF-formátumban. A nem VIP-tagok számára a lap előfizethető (ld. bal oldali Előfizetés menüpont), illetve a lapszámok és egyes cikkek megvásárolhatók a Bohém Webáruházban.