Bohém VIP

A kizárólag Bohém VIP-tagok részére fenntartott exkluzív Bohém VIP-oldal jelszóval védett portálként elérhető a http://www.bohemragtime.com/vip/ címen. Belépéskor a Bohém VIP-tagként megadott email-címet kell megadni felhasználónévként, a jelszó pedig a Bohém VIP-kártyán szereplő tagsági szám (VIP nagybetűkkel kezdve).


Alább néhány információ a VIP-tagságról azoknak, akik nem csak szeretik a jazzt, de szeretnének "tűzközelben" is lenni. Először is: háromféle Bohém VIP-tagság létezik: a Prémium VIP-tagság és a Koncert VIP-tagság egy évig érvényes, az Örökös VIP-tagság (mint a nevében is benne van) örökké. A Prémium VIP-tagság elsősorban akkor hasznos Neked, ha minden érdekel: olvasol, zenét hallgatsz, s ráadásul sokat jársz koncertre, hiszen a Prémium VIP-tagság az ÖSSZES Bohém-koncertre ingyenes belépést biztosít a tagság ideje alatt. A Koncert VIP-tagság csak az ÖSSZES Bohém-koncertre való ingyenes belépést biztosítja. Az Örökös VIP-tagság a kettő keveréke, de a lényeg itt azon van, hogy hosszútávra vetítve ez jóval kedvezményesebb, mint bármi más, ráadásul egyéni és páros Örökös VIP-tagság is van.

A VIP-tagság csak akkor éri meg, ha kihasználod. Akkor viszont nagyon. Jó kihasználás mellett a Prémium VIP-tagság értéke elérheti a 400.000 Ft-ot, a Koncert VIP-tagságé pedig Bohém-koncertre járó törzsközönségnek nagyon kényelmes, hiszen egy évig nem kell jegyet venned, s ha pl. a Bohém Fesztiválra baráti társasággal vagy családdal jössz, a tagsági csomag értéke elérheti a 100.000 Ft-ot. Ehhez képest a csomagok ára elenyésző. Lássuk, mit kínál a két egy éves időtartamú VIP-csomag! (Az Örökös VIP-tagságról külön oldalon található információ.)

Szolgáltatás Prémium VIP Koncert VIP
névreszóló VIP-kártya, egyedi tagsági számmal
ingyenes belépés az ÖSSZES Bohém-koncertre
félárú belépés (50%-os VIP-partner bérlet) legfeljebb plusz 4 fő részére a Bohém Fesztiválra és a JAZZFŐVÁROSra
VIP-oldal használata
1 db ajándék Bohém-CD (a VIP-tag választja)
1 db ajándék Bohém DVD (a VIP-tag választja)
1 db ajándék Bohém-póló (a VIP-tag választja)
50% kedvezmény a Bohém Összesből
25% kedvezmény a Bohém Webáruház összes Bohém-kiadványára
100% kedvezmény a Bohém Webáruházban Fodor László hangszereléseire
Bohém-koncert 50% kedvezménnyel a VIP-tag házi magánkoncertjén
alkalmanként exkluzív ajándék, kedvezmény és meglepetés
VIP-csomagok értéke (maximális kihasználás esetén): 400.000 Ft 100.000 Ft
VIP-csomag ára: 54.900 Ft 29.900 Ft
Ha választott, itt fizessen! (Részletfizetés és banki átutalás az oldal alján):

A VIP-tagság egyéves időtartamú, de az év bármelyik szakában indítható, a belépéstől számított egy naptári év az érvényesség. Mivel a Bohém-ügyeket a Kecskeméti Jazz Alapítvány intézi, ezért a VIP-tagság az alapítvány alapító okiratában foglaltaknak megfelelően az alapítványhoz támogatással történő külső csatlakozást jelent. Mivel alapítványi támogatásról van szó, az összegnek nincs ÁFA-tartalma, céges támogatás esetén költségként nem számolható el.

Ha a Prémium VIP-tagságot választod, lehetőség van részletfizetésre is. (Ebben az esetben be kell jelentkezned a PayPal-be és a bankkártyádnak legalább még egy évig érvényesnek kell lennie. Havi rendszerességgel a PayPal rendszere vonja le és utalja át a Kecskeméti Jazz Alapítvány számára a 4.700 Ft-os részleteket):

Ha pedig banki átutalással szeretnél fizetni, ide utald a megfelelő összeget:

Számlatulajdonos: Kecskeméti Jazz Alapítvány
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11732002-20302115
külföldről: IBAN: HU44 1173 2002 2030 2115 0000 0000), BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

Köszönjük támogatásodat!

Dr. Ittzés Tamás kuratóriumi elnök
Kecskeméti Jazz Alapítvány

Bohém Ügyfélszolgálat, 6000 Kecskemét, Csabagyöngye u. 71., tel.: +36(20)336-4620, e-mail: help@bohemragtime.com