Bohém VIP

ÖRÖKÖS BOHÉM VIP-TAGSÁG
minden, amit tudni kell és érdemes

Alább megtalálod az Örökös Bohém VIP-tagság egyéni és páros változatának pontos paramétereit, majd a fizetési információkat, végül az oldal alján a létező összes kérdést és az arra adott válaszokat, ami a tagsággal kapcsolatban felmerülhet. Ha mégis kihagytunk valamit akkor kérdezz bátran az ügyfélszolgálati email-címen: help@bohemragtime.com

Szolgáltatás Egyéni
Örökös VIP-tagság
Páros
Örökös VIP-tagság
névreszóló VIP-kártya, egyedi tagsági számmal 1 db 2 db
ingyenes belépés az ÖSSZES Bohém-koncertre 1 fő 2 fő
25% kedvezmény a Bohém Webáruház összes Bohém-kiadványára
exkluzív VIP-oldal használata
Bohém-koncert 50% kedvezménnyel a VIP-tag házi magánkoncertjén
Örökös VIP-tagság ára: 100.000 Ft 150.000 Ft
Itt akár már fizethetsz is! (banki átutalás lejjebb):

Az Örökös Bohém VIP-tagság a VIP-tag (vagy a zenekar) haláláig tart. Az örökös VIP-kártya szigorúan névreszóló, nem átruházható! Az Örökös Bohém VIP-tagságra a belépéstől számított három év garanciát adunk, minden ezzel (és további praktikus kérdésekkel) kapcsolatos informácót a lenti "Kérdések és válaszok az Örökös Bohém VIP-tagságról" szakasz tartalmaz.
Mivel a Bohém-ügyeket a Kecskeméti Jazz Alapítvány intézi, ezért a VIP-tagság az alapítvány alapító okiratában foglaltaknak megfelelően az alapítványhoz támogatással történő külső csatlakozást jelent. Mivel alapítványi támogatásról van szó, az összegnek nincs ÁFA-tartalma, céges támogatás esetén költségként nem számolható el.

Ha banki átutalással szeretnél fizetni, ide utald a megfelelő összeget, "támogatás" megjelöléssel:

Számlatulajdonos: Kecskeméti Jazz Alapítvány
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11732002-20302115
külföldről: IBAN: HU44 1173 2002 2030 2115 0000 0000), BIC (SWIFT) kd: OTPVHUHB

Köszönjük a bizalmadat!

Ittzés Tamás kuratóriumi elnök
Kecskeméti Jazz Alapítvány


"Kérdések és válaszok az Örökös Bohém VIP-tagságról"


1. Ki lehet Örökös Bohém VIP-tag?
Bárki, aki volt már minimum egy évig Koncert VIP-, vagy Prémium VIP-tag, de maximum 40 fő. Ez összesen értendő, az egyéni és a páros tagokkal együtt. Ha elértük a 40 főt, utána csak megüresedés esetén fogadunk be új örökös VIP-tagokat, de Koncert VIP-tag, vagy Prémium VIP-tag még lehetsz. (Ha az Örökös, Koncert és Prémium VIP-tagok összlétszáma elérte a 60 főt, akkor viszont csak megüresedés esetén lehetsz VIP-tag. Az egyéb VIP-tagságok részleteit itt találod.)

2. Előfordulhat, hogy valahová nem engednek be ingyen a VIP-kártyámmal?
Bizonyos koncerteken (így a Bohém Fesztiválon, vagy a Művészetek Palotájában, illetve az olyan helyszíneken, ahol helyre szóló jegyek vannak) a VIP-kártyádért ingyenes jegyet kell kérned előre. Olyan koncertek is lehetnek, ahol a VIP-tagoknak csak egy bizonyos határidőig tudunk fenntartani helyet, ilyen esetben általában a Bohém Webáruházban rendelhetsz 0 forintos belépőt. Ezt mi mindig előre jelezzük emailen a VIP-tagoknak. Minden helyszínnel úgy kötünk szerződést, hogy garantálják, hogy beengedik a VIP-tagokat. Ennek ellenére előfordulhat, hogy valami félreértés történik. Akkor keress minket a koncert előtt a megadott ügyfélszolgálati telefonon illetve a helyszínen és gondoskodunk arról, hogy legyen helyed.

3. Ha másokat is vinnék a koncertre, őket hogyan tudom behozni?
Nekik meg kell venned a teljes árú belépőt. Ha egymás mellé szeretnétek ülni, akkor azt időben kell jelezned, s mindent megteszünk, hogy a Te ingyenjegye(i)d és a megvásárolt belépők egymás mellé szóljanak. Ez legfeljebb azokon a koncerteken okozhat nehézséget, amit nem mi rendezünk, de ha időben jelzel, nem lesz baj.

4. Külföldön is érvényes a VIP-kártya?
Igen, de ha külföldi koncertünkre jössz, pláne előre jelezd, mert időben szólnunk kell a kinti szervezőknek. De abból sincs baj, ha hirtelen beesel, a kártyára rá van írva angolul is, hogy engedjenek be Bohém-koncertre.

5. Mi az a Bohém JazzMagazin?
Magyarország egyetlen klasszikus jazz szaklapja volt. Kéthavonta jelent meg 2011-2015 között, 16 A/4-es oldalon. 10 szerző írt rendszeresen cikkeket a lapba. Bővebb információt itt találsz!

6. Milyen kiadványokra jár a 25% kedvezmény a Bohém Webáruházban?
Minden Bohém Ragtime Jazz Band anyagra és minden olyan termékre, amit a Kecskeméti Jazz Alapítvány, vagy a JAZZFőVÁROS Kft. adott ki, vagy gyártatott (kivéve közvetített szolgáltatás, pl. szállás).

7. Mi van az exkluzív Bohém VIP-oldalon?
Letöltheted az összes korábbi Bohém JazzMagazin számot, hozzáférhetsz olyan videókhoz, (koncertek, Bohém Fesztiválos felvételek), amikhez mások nem.

8. Milyen házikoncertekre vehetek igénybe kedvezményt?
A pontos díjszabást itt találod, s a linken található PDF-dokumentumból minden kiderül.

9. Ha Egyéni Örökös VIP-tag vagyok és ki akarom terjeszteni a páromra is a tagságot, meddig tehetem ezt meg?
Csak egyszerre váltható a tagság. A páros örökös VIP-tagság annyira kedvező, hogy nem lehet az egyénit "upgrade-elni", el kell döntened az elején, hogy kettőtöknek váltod ki a VIP-tagságot. Ha később váltanátok, akkor lehettek mindketten egyéni tagok.

10. Mi történik, ha nem tudom igénybe venni az örökös VIP-tagságot (betegség, haláleset, vagy más ok miatt)? Visszakapom a pénzem?
Nem. A VIP-tagság a Kecskeméti Jazz Alapítványhoz támogatással való csatlakozás. Ebben az esetben a támogatásodat megköszönjük (amúgy is, persze) és a helyedbe más léphet.

11. Ha én éppen nem érek rá, bemehet Bohém-koncertre a VIP-kártyámmal ingyenesen más is?
Nem. Az Örökös VIP-tagság nem átruházható, csak Te használhatod. (A Koncert VIP és a Prémium VIP az egyéves érvényességén belül átruházható, választhatod azt is, de akkor évenként újra kell fizetned.)

12. Fizethetem-e részletekben az Örökös VIP-tagsági díjat?
Nem. Ez a lehetőség csak az egyéves Prémium VIP-tagság esetén létezik.

13. Van garancia az Örökös Bohém VIP-tagságra? Mi történik, ha megszűnik a Bohém Ragtime Jazz Band?
Van garancia, 3 év. Ezalatt bőven ellentételezzük a az örökös tagságra fordított támogatásodat, ha ezután szűnne meg a zenekar, akkor nem kapsz vissza semmit, viszont ha korábban, akkor az alábbiak szerint fizetjük vissza a támogatás egy részét:
a.) Az Örökös VIP-tagságod kezdetétől számított 1 éven belüli megszűnés esetén a befizetett támogatás teljes összegét visszakapod.
b.) Az Örökös VIP-tagságod kezdetétől számított 2 éven belüli megszűnés esetén a befizetett támogatás összegének 60%-át kapod vissza.
c.) Az Örökös VIP-tagságod kezdetétől számított 3 éven belüli megszűnés esetén a befizetett támogatás összegének 30%-át kapod vissza.

14. Mire vonatkozik a garancia?
Alapvetően a Bohém Ragtime Jazz Band és/vagy a fesztiváljaink (Bohém Fesztivál, JAZZFŐVÁROS) működésére. Éves koncertszámot nem tudunk fixen garantálni, de az eddigi három és fél évtized alapján évi 50-100 koncert várható (amelyből általában 8 budapesti klubest van, március végén Kecskeméten Bohém Fesztivál, augusztusban pedig JAZZFŐVÁROS, valamint egyéb kiemelt koncertek). A magas költségek miatt a fesztiválok létét nem tudjuk hosszútávon garantálni, de természetesen igyekszünk mindent megtenni, hogy ezek az évek, évtizedek óta működő "melléktevékenységeink" se maradjanak el. Részben ebben segít a VIP-tagsági rendszer is.

Bohém Ügyfélszolgálat, 6000 Kecskemét, Csabagyöngye utca 71.
Tel.: +36(20)336-4620, E-mail: help@bohemragtime.com